Teken uw keuken in 3D   Maak een afspraak   Vraag onze catalogus   Ontdek onze folder

U zit goed bij Ixina in Lier

 

Ixina, dat is thuiskomen

 

Komt u bij ons langs in Lier? Dan staat een heerlijke tas koffie op u te wachten. Zodat we samen de tijd kunnen nemen. De tijd om uw droomkeuken tot in de puntjes te verzorgen.

 

Onze professionele en ervaren adviseurs helpen u om alle mogelijkheden te bekijken wat betreft opstellingen, elektrische apparatuur, kleuren, werkbladen en zoveel meer. Wilt u het met uw eigen ogen kunnen zien? Geen probleem. Onze 3D-planner maakt een gedetailleerd 3D-beeld van uw toekomstige keuken. En natuurlijk is dit helemaal gratis. Gewoon, voor u. Kom vandaag nog langs en probeer het uit!

 

Hakt u de knoop door? Dan rekent u op Ixina voor de plaatsing van uw keuken in Lier of omstreken. U maakt zich geen zorgen, wij doen al het werk. Onze vakman komt bij u langs om de keuken op te meten en te plaatsen. Zelfs de apparatuur wordt voor u geïnstalleerd.

 

Ixina, dat is thuiskomen in de keuken van uw dromen. Vraag snel naar onze voordelige installatietarieven en financieringsvoorwaarden.

 

 

Investeren in geluk

 

Koopt u de keuken van uw dromen aan bij Ixina in Lier? Dan kunt u op beide oren slapen. Op al onze keukenmeubels geniet u van de Serenity-garantie. Zo hoeft u zich tien jaar lang geen zorgen te maken en gebruikt u uw keuken zorgeloos en naar hartenlust.

 

Ook uw elektrotoestellen genieten van de speciale Ixina-garantie. Want wij doen méér voor onze klanten. Voor, tijdens én na uw verkoop.

 

Een droomkeuken bouwen is een investering in geluk. Maar hoe financiert u dat? Bij Ixina bekijken we samen met u wat de beste oplossing voor u is. U bent zeker van de beste financieringsvoorwaarden – zélfs bij de vervanging van een elektrotoestel (afhankelijk van de aanvaarding van uw dossier door uw bank). Samen zoeken we naar het beste voorstel.

 

OPGEPAST: Geld lenen kost ook geld